Kao i mnoge žene, i glumica Sofia Vergara ima svoju omiljenu odjevnu kombinaciju. Nosi je vrlo često, što dokazuju i fotografije snimljene u raznim prigodama

Galerija Glumica Sofia Vergara u odjevnoj kombinaciji iz koje se ne skida - 7 Glumica Sofia Vergara u odjevnoj kombinaciji iz koje se ne skida - 2 Glumica Sofia Vergara u odjevnoj kombinaciji iz koje se ne skida - 6 +1 Glumica Sofia Vergara u trapericama i štiklama s potplatom Kada bismo mogli zaviriti u garderobu američke glumice Sofije Vergare, lako možemo naslutiti čega bi ondje bilo najviše: traperica i štikli s potplatom. U mnogim situacijama 45-godišnja Latina nosi upravo kombinaciju traperica i vrtoglavo visokih štikli s potplatom, bilo da je riječ o poslovnim obvezama ili obavljanju svakodnevnih sitnica. Nerijetko su to traperice s poderanim dijelovima, a štikle su često sandale koje dodatno izduže vitke noge slavne ljepotice.

Kombinacija traperica i štikla s potplatom omiljena je glumici Sofiji Vergari i nosi je vrlo često

Svoju najdražu odjevnu kombinaciju Sofia je nosila i prije dva dana dok je obavljala poslovne dužnosti u Santa Monici. Svijetloplave traperice s poderanim dijelovima kombinirala je uz sandale koje oponašaju boju kože, a gore je nosila svilenkasti top i kimono najnježnije nijanse ružičaste. Stajling je upotpunila Chanelovom torbicom ukrašenom lancem, a nosila je još jednu crvenu torbu.

U fotogaleriji pogledajte i druga izdanja Sofije Vergare u "najupornijoj" kombinaciji iz koje se glumica jednostavno ne skida.
Glumica Sofia Vergara u odjevnoj kombinaciji iz koje se ne skida - 6 Glumica Sofia Vergara u trapericama i štiklama s potplatom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju