Sofia Vergara ljubiteljica je casual odjevnih izdanja koja maksimalno ističu njezinu ženstvenu figuru. Tako je i za gostovanje na televizijskom kanalu Extra izabrala super skinny traperice i vrtoglavo visoke štikle zbog kojih su njezine vitke, čvrste noge bile u prvom planu

Za velikih vrućine mnoge žene izabiru ugodnu, laganiju odjeću u kojoj koža može slobodno disati te odjeću koja nije pripijena uz tijelo, ali to ne vrijedi i za Sofiju Vergaru.

Sofia Vergara voli kombinirati super skinny traperice i vrtoglave štikle

Iako se Los Angeles u ponedjeljak grijao na vrućih 39 stupnjeva, atraktivna glumica nije se odrekla super skinny traperica kakve često bira za svoja casual odjevna izdanja, a kombinirala ih je uz vrtoglavo visoke štikle od rozog samta.

Uz najuže traperice i neboderke koje su maksimalno naglasile njezine čvrste, vitke noge, 45-godišnja ljepotica nosila je crni top s cvjetnim uzorkom koji joj je otkrio ramena. Po njezinu govoru tijela i široku osmijehu bilo je jasno da se Sofia odlično osjeća u ovoj odjevnoj kombinacija i da je potpuno spremna za kamere.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju