Štikle s platformom i vrlo visokom potpeticom omiljena su obuća glumice Sofije Vergare, a 45-godišnja ljepotica zna ih nositi zaista dobro. Ipak, za jučerašnji odlazak kod dermatologa izabrala je par štikli koji se pokazao kao ne baš najbolji odabir

Sofia Vergara velika je ljubiteljica odjevne kombinacije skinny traperica i štikli s platformom i vrtoglavom potpeticom, a nosila ju je i za odlazak dermatologu na Beverly Hillsu. Svjetloplave traperice odrezane na krajevima kombinirala je uz crni top golih ramena i crne platforme.

Za odlazak kod dermatologa Sofia Vergara izabrala je par štikli koji se pokazao kao ne baš najbolji odabir

Iako kombinacija skinny traperica i platformi gotovo uvijek nepogrešivo laska figuri, ali i čitavoj pojavi 45-godišnje ljepotice, ovaj staromodni model cipela nije se pokazao kao najbolji izbor. Glomazne cipele kao da su "pojele" stopala glumice te se doimaju nekako nezgrapno.

Da joj se ovakav modni kiks s obućom rijetko događa, dokazuju fotografije Sofije Vergare na kojima joj ženstvene štikle stoje odlično te u potpunosti laskaju njenoj figuri, a pogledati ih možete u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju