Treba li za ljepotu trpjeti? Ako pitate holivudske glumice, odgovor je potvrdan. One su ionako navikle pred kamerama nositi cipele s visokim iglenim potpeticama te se uvlačiti u najuže haljine kako bi na ekranu izgledale fantastično. Ne čudi što s takvim obrascem ponašanja nastavljaju i na crvenim tepisima.

Galerija Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 2 Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 3 Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 4 +0 Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 1

Da joj nije problem trpjeti zbog izgleda, potvrdila je i Sofia Vergara, koja je za premijeru filma “Bilo jednom u Hollywoodu” redatelja Quentina Tarantina odabrala zanimljivu kreaciju o kojoj se priča i dva dana nakon događanja.

Kolumbijska glumica nosila je osebujnu kreaciju brenda Dolce & Gabbana. Točnije crni model do pola koljena koji je sastavljen od stotinjak malih kukica te koji steže tijelo poput korzeta. Korzeti transformiraju žensku siluetu u oblik pješčanog sata, ali su vrlo neudobni za nošenje.

Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 3 Dolce & Gabbana trenutno ima na rasprodaji vrlo sličnu korzet-haljinu po cijeni od oko 15.000 kuna (Foto: Getty Images)

Ne samo da stišću tijelo već i potiču znojenje. Upravo zato rijetko koja dama odvažila bi se na nošenje ovakvog modela usred ljeta kada temperature premašuju 30 Celzijevih stupnjeva.

Sofiju to nije sprječavalo da se izvrsno zabavi na premijeri. Spremno je pozirala sa svojim suprugom Joeom Manganiellom u kreaciji Dolce & Gabbana, koju je sparila sa sandala Christiana Louboutina te s nešto nakita brenda Bvlgari Serpenti.

Biste li nosili korzet-haljinu usred ljeta?

glasova:

Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 4 Sofia Vergara sa suprugom na premijeri filma Bilo jednom u Hollywoodu (Foto: Getty Images)

Pogledjate i savršenu haljinu za ljeto koja ravne sandale voli više od štikli:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju