Slavna Sofia Vergara u malom prstu ima sve "beauty" trikove, a to znanje došlo je s godinama. Tako je 44-godišnja glumica u nedavnom intervjuu za časopis "SELF" progovorila o svojim "beauty" navikama, pogreškama i zdravom načinu života

1. Vježbanje
Lijepa Sofia mrzi vježbati, ali zna da je to dobro za nju. S obzirom na to da joj isti način vježbanja brzo dosadi, svakih šest mjeseci voli promijeniti vježbe. Tako trenutno trenira boks, a jedino čime se ne može baviti je CrossFit i vježbe koje zahtijevaju puno skakanja jer kaže kako ima loša koljena.

Starim i znam da vježbanje čini razliku, možete to vidjeti kod muškaraca i žena koji vježbaju. Stvari se počinju mijenjati i jedino što mogu napraviti je otići vježbati i tako se pobrinuti za to, izjavila je Vergara.

Sofia Vergara kaže kako se ona i njezin suprug Joe Manganiello zdravo hrane.

2. Uravnotežena prehrana
Glumica kaže kako se ona i njezin suprug Joe Manganiello zdravo hrane, no nadodaje da ćete u njihovoj kuhinji naći i slatkiše, jer vole održavati ravnotežu.

Imamo puno voća i povrća te kuhamo svježe meso. No, također imamo sladoled i deserte koje jedemo tijekom vikenda. Tijekom tjedna se nastojim kontrolirati, napominje slavna Sofia.

3. Krema za sunčanje
Počela sam nanositi kremu za sunčanje na lice kad sam bila vrlo mlada. Samo žalim za time što nisam znala da zaštitu od sunca trebate nanijeti i na vrat i prsa, kazala je Vergara.

Osim što nas krema za sunčanje štiti od raka kože, također može usporiti znakove starenja, poput nastajanja bora. Stoga je važno nanositi kremu za sunčanje na sve dijelove tijela koji će biti izloženi sunčevim zrakama, a pogotovo u ovim situacijama.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju