Sofia Vergara na Instagramu često objavljuje fotografije iz mladih dana, a s posljednjom starom točno 30 godina oduševila je svoje obožavatelje

Sofia Vergara danas je ponosna predstavnice figure pješčanog sata. Putenu kolumbijsku ljepoticu mnogi smatraju zaslužnom za popularizaciju oblina, ali baš kao i mnoge druge žene, u djetinjstvu je bila izrazito mršava i zbog toga je nailazila na kritike bliskih ljudi.

Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju iz mladih dana.

Prije nekoliko godina u jednom intervjuu priznala da su je njezina braća i prijatelji nemilosrdno zadirkivali zbog mršave građe i nazivali je 'štapićem' i 'štrkljavicom'. Na Instagramu je objavila fotografiju iz tog razdoblja staru točno 30 godina. Na njoj 13-godišnja Sofia u rodnom gradu Barranquilli uživa u malim ljetnim radostima sa svojim prijateljicama.

Međutim, glumica se dobro nosila s komentarima na svoj račun, a puno teže pao joj je pubertet u kojem je počela dobivati obline. I dalje sam bila mršava, ali odjednom samo imala te ogromne grudi. Bila sam grozna i govorila sam svojoj mami da ću ih smanjiti čim navršim 18 godina, ispričala je.

U međuvremenu je Sofia naučila cijeniti svoju novu figuru i postala ponosna na nju: 'Ne želim biti super mršava. Kada žene dođu u određene godine izgledaju bolje s malo masti na tijelu. Ja sam Latina i ljudi od mene očekuju da budem bucmasta.'

U galeriji pogledajte još fotografije Sofije Vergare iz mladih dana.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju