Kolumbijska glumica dopratila je supruga na otvorenje filmskog festival L.A. Italia koji se održava u Los Angelesu

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara u kostimu Sofia i Joe Manganiello +1 Sofia i Joe Manganiello Bez obzira na to ima li na sebi obične traperice i majicu ili skupocjenu večernju haljinu, Sofia Vergara uvijek izgleda fantastično.

Kolumbijska glumica jednostavno pršti ženstvenošću u svakom odjevnom komadu, a tako je bilo i na otvaranju filmskog festival L.A. Italia.

Sofia je na festival dopratila supruga Joea Manganiella kojem je uručeno priznanje za njegov rad i predstavljanje talijanske zajednice u SAD-u. Prelijepa glumica, koja inače voli isticati svoje obline u haljinama dubljeg dekoltea, ovaj put blistala je u kostimu za nju pomalo konzervativnog kroja ukrašenom blještavim crvenim cvjetnim aplikacijama.
Sofia Vergara u kostimu Sofia Vergara u kostimu (Foto: Profimedia)
Upravo smo ovakve komplete u mlađim danima znali komentirati s podsmijehom jer su oni bili sinonim za garderobu naših majki, baka ili starijih gospođa. Kostimi su dugo su bili sastavni dio njihovih ormara, a mi nismo ni pomišljali da takvo nešto stavimo na sebe jer su nam u vrijeme kad smo preispitivali vlastiti stil njihovi kompleti uglavnom izgledali staromodno.

Naravno, danas znamo da mogu biti vrlo elegantni i postati spasonosno rješenje u situacijama kada ne znamo što bismo odjenuli. Koliko dobro mogu izgledati, pokazala je Sofia koja je svoj komplet kombinirala s jednostavnim salonkama i pismo-torbom.
Sofia i Joe Manganiello Sofia i Joe Manganiello Foto: Profimedia
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju