S obzirom na nedavnu ozljedu gležnja, Sofia Vergara se na neko vrijeme odmara od visokih potpetica koje obožava nositi, naročito vrtoglavo visoke štikle i cipele s platformom, što višom, to boljom. No, slavna ljepotica uspjela je naći tenisice koje su dostojna zamjena štiklama, koje može nositi, a da ne ugrozi oporavak od ozljede.

Galerija Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama - 1 Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama - 4 Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama - 5 +2 Sofia Vergara nosi tenisice brenda Puma, model Cali Wedge

Za odlazak u trgovinu nakitom XIV Karats na Beverly Hillsu Sofia Vergara odjenula je bijele tenisice s platformom brenda Puma. Tenisice na peti imaju detalj u crnoj boji, a zbog debelog đona favoriziraju ih i najveće ljubiteljice štikli, što 49-godišnja glumica svakako jest.

Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama - 2 Sofia Vergara nosi tenisice brenda Puma, model Cali Wedge (Foto: us.puma.com)

Sofia nosi model tenisica Cali Wedge, čija cijena na američkoj stranici brenda Puma iznosi 400 kuna te su na sniženju. Tenisice djeluju jako udobno i tako dobro pristaju uz crnu haljinu s bijelim točkama, kakvu nosi Vergara.

Baj-baj, štikle! Samo je ozljeda Sofiju Vergaru mogla natjerati na nošenje ovakve obuće Sofia Vergara u anatomskim natikačama Sofia Vergara zbog ozljede gležnja nosi anatomske natikače Sofia Vergara u trgovini tepiha +3 Sofia Vergara obožava cipele s visokom potpeticom

Sofia Vergara uvijek plijeni pažnju gdje god se pojavi Sofia Vergara: Fotodokaz da crna boja može vizualno proširiti figuru u obliku pješčanog sata

Haljina midi dužine koja prati liniju tijela lijepo je naglasila figuru prelijepe glumice koja je outfit za odlazak u shopping kompletirala s bijelim kaputom prebačenim preko ramena i velikom bijelom torbom modne kuće Chanel.

Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama - 6 Sofia Vergara u tenisicama brenda Puma i haljini s točkicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju