S obzirom na nedavnu ozljedu gležnja, Sofia Vergara se na neko vrijeme odmara od visokih potpetica koje obožava nositi, naročito vrtoglavo visoke štikle i cipele s platformom, što višom, to boljom. No, slavna ljepotica uspjela je naći tenisice koje su dostojna zamjena štiklama, koje može nositi, a da ne ugrozi oporavak od ozljede.

Za odlazak u trgovinu nakitom XIV Karats na Beverly Hillsu Sofia Vergara odjenula je bijele tenisice s platformom brenda Puma. Tenisice na peti imaju detalj u crnoj boji, a zbog debelog đona favoriziraju ih i najveće ljubiteljice štikli, što 49-godišnja glumica svakako jest.

Sofia nosi model tenisica Cali Wedge, čija cijena na američkoj stranici brenda Puma iznosi 400 kuna te su na sniženju. Tenisice djeluju jako udobno i tako dobro pristaju uz crnu haljinu s bijelim točkama, kakvu nosi Vergara.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Fotodokaz da crna boja može vizualno proširiti figuru u obliku pješčanog sata

Haljina midi dužine koja prati liniju tijela lijepo je naglasila figuru prelijepe glumice koja je outfit za odlazak u shopping kompletirala s bijelim kaputom prebačenim preko ramena i velikom bijelom torbom modne kuće Chanel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju