Želite li vizualno smanjiti figuru, nosite odjeću u crnoj boji. Ovim modnim pravilom koriste se mnoge dame širem svijeta bez obzira biraju li malu crnu haljinu, kaput, hlače ili kakav drugi komad u toj tamnoj boji.

Galerija Sofia Vergara uvijek plijeni pažnju gdje god se pojavi Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 +0 Sofia Vergara u crnim laskavim skinny hlačama i kombinezonu predimenzioniranih nogavica

No crna boja ponekad može i proširiti figuru. Ovu rijedak, ali ipak mogući scenarij nedavno je na svom primjeru demonstrirala Sofia Vergara.

Kolumbijska glumica snimljena je sa svojim sinom Manolom na večeri u jednom restoranu na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama - 3 Ne može tanja potpetica! Opasno dobre štikle Sofije Vergare koje zaista nisu za svakoga

Za ovu priliku odabrala je strukirani crni kombinezon bez rukava iznimno širokih i dugih nogavica. I dok je gornji dio naglasio fit figuru slavne glumice, predimenzionirane nogavice proširile su njezino tijelo u obliku pješčanog sata.

Sofia Vergara - 1 U dugim hlačama nije lako hodati (Foto: Profimedia)

Ne samo da je Sofia Vergara s predugim porubom hlača „pomela pod“ na Beverly Hillsu, već je došla u opasnost da se popikne i padne. Donji dio kombinezona je bio tako dugačak da su se jedva ispod njega nazirale cipele visokih potpetica kakve glumica i inače voli nositi.

Sofia Vergara Sofia Vergara: Detalj zbog kojeg obična crna haljina izgleda duplo bolje

Kombinaciju je nadopunila kožnatom torbicom u zelenoj boji s chunky zlatnim remenom te s nekoliko decentnih komada nakita.

Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara u crnim laskavim skinny hlačama i kombinezonu predimenzioniranih nogavica (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju