I holivudska kraljica platformi Sofia Vergara povremeno treba odmor od visokih potpetica. Za odlazak kod liječnika glumica je nosila tenisice, ali dodatnih centimetara ipak se nije odrekla odabravši popularni 'chunky' model s debelim đonom.

Galerija

Sofia Vergara zaista se vrlo rijetko viđa u obući koja nije na visoku potpeticu ili platformu, no ovoga vikenda ipak se odlučila na udobniju vrstu obuće. Za odlazak liječniku slavna ljepotica obula je bijele robusnije tenisice s đonom od nekoliko centimetara, zbog čega taj model zapravo ima efekt štikli.

Sofia Vergara u tenisicama s efektom štikli - 3
Sofia Vergara u tenisicama s efektom štikli (Foto: Profimedia)

Za razliku od obuće koja je bila drugačija od one u kojoj smo holivudsku zvijezdu navikli vidjeti, Sofia se nije odrekla najdražeg modela traperica te je opet nosila one s poderanim dijelovima, u svjetloplavoj boji. Super ležerno izdanje prelijepa Kolumbijka upotpunila je s puloverom boje trule višnje s patentnim zatvaračem te crnom torbicom sa zlatnom kopčom, pomalo retro dizajna.

Sofia Vergara: Zimske gležnjače koje Kolumbijka voli nositi, a koje kod nas više nisu popularne

Volite li i vi poput Sofije Vergare popularne chunky tenisice, ne propustite kliknuti na fotogaleriju na početku teksta, gdje ćete pronaći šest modela takvih tenisica iz trgovina.

Sofia Vergara u tenisicama s efektom štikli - 2
Zara, 349,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)