Kolumbijska glumica Sofia Vergara poznata je kao velika ljubiteljica štikli, a najčešće ih kombinira s jednim odjevnim komadom od kojeg se rijetko odvaja u slobodno vrijeme.

Naravno, radi se o trapericama. Lijepa 46-godišnjakinja nedavno je dizajnirala i svoju prvu kolekciju traperica nastalu u suradnji s američkim trgovačkim lancem Walmart.

Sofia u trapericama Veronica iz vlastite kolekcije Sofia u trapericama "Veronica" iz vlastite kolekcije (Foto: Profimedia)

Ja živim u trapericama! Od odlaska u trgovinu do sastanka ili noćnog izlaska, one su must-have komad za žene. Željela sam dizajnirati liniju lijepih modela, savršenih za casual dnevne prigode ili pa večernje, koji će usto biti udobni i povoljni. Oduševljena sam zbog partnerstva s Walmartom s kojim smo kreirali kolekciju za žene svih oblika i veličina. Svako tijelo je drugačije i svako tijelo je lijepo te zaslužuje da ga se slavi, kazala je glumica.

Model Veronica stoji 27.50 dolara (179 kuna) Model Veronica stoji 27.50 dolara (179 kuna) (Foto: Walmart)

Kao najdraži model iz kolekcije Sofia je izdvojila onaj pod nazivom "Victoria": Ime su dobile po mojoj predivnoj mlađoj sestri Veronici. Kombinirajte ove traperice s platformom ili stalno ćete ih željeti nositi. Ovo je jedan od prvih modela koji sam dizajnirala za kolekciju, a Veronica i ja otada ih skoro pa nismo ni skinule sa sebe.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju