Slavnoj Kolumbijki priroda je podarila tijelo u obliku pješčanog sata, koje ista voli isticati odabirom pripijenih haljina i uskih modela traperica. Sofia Vergara je uz to velika obožavateljica slatkih zalogaja, pa mora uložiti dodatan napor kako bi održala svoju ženstvenu figuru


'Bez muke, nema kolača'
moto je Sofije Vergare, koja isti najčešće ponavlja u teretani dok izvodi niz vježbi za učvršćivanje svojih ženstvenih oblina. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' velika je ljubiteljica slatkog – osobito sladoleda i kremastih kolača, kojih se ne želi odreći.

'Čula sam o jednom uspješnom slučaju u Los Angelesu gdje je osoba hipnotizirana tako da ne jede više slatkiše. Ozbiljno razmišljam da se prijavim, jer sam opsjednuta slatkim,' priznala je u jednom intervju simpatična Kolumbijka.

Bez muke, nema kolača - moto je Sofije Vergare, koja isti najčešće ponavlja u teretani dok izvodi niz vježbi za učvršćivanje svojih ženstvenih oblina.

Slatki uštipci i pilates
Kad mnogo radi i osjeća veliki umor, Sofia poseže za kaloričnim zalogajima ako bi nadoknadila energiju. 'Moraš se smijati svim svojim nedostacima. Ja jedem dosta uštipaka kad sam umorna i kada gubim svoju samo...poštovanje, ups, samokontrolu,' pojasnila je Vergara.

Da bi održala top formu zgodna glumica redovito odlazi u teretanu. Zbog problema sa zglobovima, Sofia preferira svaki dan vježbati sat vremena na aparatu za pilates po imenu Megaformer.

U vježbačku rutinu uključeno je plesanje s prijateljima, vožnja biciklom, preskakanje užeta, čučnjevi i trbušnjaci, te uglavnom uravnotežena hrana podijeljena u tri glavna i dva međuobroka.

Doručak

Svježe voće i sirovo povrće u obliku zdravog napitka s minimalnim postotkom masnoća koji joj daju energiju za radni dan.

Međuobrok
Mliječna poslastica poput sladoleda s kojom 'ubija' želju za slatkim.

Ručak

Tjestenina s niskokaloričnim umakom među omiljenijim je obrocima slavne glumice koja ne želi izgledati poput 'vješalice' pa si priušti za ručak ugljikohidrate.

Međuobrok

Svježe voće ili zobena kaša s čašom voćnog soka. Sofia vjeruju u hidratizaciju tijela i prirodno poticanje metabolizma na sagorijevanje masnoća pa tijekom cijelog dana pije mnogo vode.

Večera
Mali obrok s niskim postotkom ugljikohidrata koji joj daje toliko sitosti da ne mora u krevet gladna.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju