Sofia Vergara poznata je po svom odličnom smislu za humor, a zna se našaliti i na vlastiti račun. Slavna ljepotica tako je na svom Instagramu objavila fotografiju u bijelom kupaćem kostimu i video na kojem se odlično zabavlja na gumenom biku u bazenu

Glumica Sofia Vergara oduševila je svoje obožavatelje fotografijom u bijelom kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu savršenu figuru.

Sofia Vergara bi posramila i 20-godišnjakinje, jedna je od pohvala koje je 44-godišnja ljepotica dobila za svoj fantastičan izgled. Duboki izrez kupaćeg istaknuo je Sofijin dekolte, a kroj kostima ogolio je njezin struk sa strane.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Sofia se na fotografiji nalazi u bazenu i sjedi na biku na napuhavanje, a osim fotografije koja je prikupila više od 135.000 lajkova, glumica je objavila i video u kojem se vidi koliko se dobro zabavlja. Naime, Sofia se našalila na vlastiti račun i pokazala nespretnost dok se pokušava popeti na gumenog bika. Kada se popela na bika, Vergara se tek nekoliko sekundi uspjela zadržati na njemu te je vrlo brzo izgubila ravnotežu i pala u vodu. No, nije odustajala pa se ponovno pokušala popeti, ali bezuspješno.

Bez obzira na neuspjeh, sasvim je jasno da se slavna ljepotica odlično zabavila, a svoju mladolikost i energičnosti, između ostalog, sigurno može zahvaliti i tome što se zna zabavljati.
 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 
U foto galeriji pogledajte i druga zanosna izdanja Sofije Vergare u kupaćim kostimima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju