U losanđeleskom klubu Avalon održano je snimanje televizijske emisije "Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love" u produkciji mreže NBC. Dvosatna specijalna emisija posvećena legendarnoj američkoj glumici i komičarki Carol Burnett emitirat će se 26. travnja ove godine, na njezin 90. rođendan.

Galerija David Koma, jesen/zima 2020. Sofia Vergara u haljini Davida Kome Carol Burnett i Julie Andrews na snimanju televizijskog specijala +1 Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina

Jako sam uzbuđena zbog toga što mi je NBC odlučio organizirati rođendansku zabavu i pozvati sve moje najbliže prijatelje. Radujem se tome što ću se prisjetiti mnogih divnih trenutaka iz svoje karijere. Sretna sam zbog toga što ovu noć mogu podijeliti sa svima, kazala je Carol Burnett.

Carol Burnett i Julie Andrews na snimanju televizijskog specijala Carol Burnett i Julie Andrews na snimanju televizijskog specijala (Foto: Profimedia)

Brojne poznate osobe iz svijeta filma i televizije prisustvovale su snimanju emisije, u kojoj ćemo vidjeti retrospektivu njezine nevjerojatne karijere. Među njima je bila i Sofia Vergara, koja je na svojem službenom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografije sa snimanja te napisala kako je Carol za nju idol i inspiracija.

Sofia Vergara u haljini Davida Kome Sofia Vergara u haljini Davida Kome (Foto: Guliver Images)

Kolumbijska ljepotica u Avalon je došla odjevena u haljinu dizajnera Davida Kome iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2020. godine.

Uski model midi-kroja s pepita uzorkom, koji se često koristi kod sakoa i kostima, i visokim prednjim prorezom dizajnom imitira sako s dvostrukim kopčanjem.

David Koma, jesen/zima 2020. David Koma, jesen/zima 2020. (Foto: Profimedia)

Haljina bez rukava ukrašena je gumbima s blještavim kristalima, a ima i džepove, u koje je Sofia nonšalantno stavila ruke prilikom poziranja. Uz nju je odabrala platforme Christiana Louboutina s vrtoglavom potpeticom, također ukrašene blještavim aplikacijama.

Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju