Cipele-platforme hit su na modnoj pisti i u street style kombinacijama već nekoliko posljednjih sezona, a njihova velika ljubiteljica je i Sofia Vergara.

Galerija Sofia Vergara u baloneri u platformama - 2 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 4 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 3 +1 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 1

Sofia Vergara nosi obuću s predimenzioniranom platformom na crveni tepih, ali i kad nosi ležernije komade odjeće za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sa sandalama visokih potpetica i podebljane potplate snimljena je i prilikom dolaska u studio u Pasadeni gdje se snima popularni show America's Got Talent, a u kojem ima ulogu jedne od članice žirija.

Kolumbijska glumica snimljena je u paru crnih baršunastih sandala sa svijetlosmeđom kožnatom podstavom britanske dizajnerice Charlotte Olympije koja je ukrašena metalik zlatnim rubom.

Rasprodane baršunaste sandale Charlotte Olympije Rasprodane baršunaste sandale Charlotte Olympije (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ovaj par sandala karakterizira i dijamantna kopča u obliku mačje glave, blok-potpetica od 10 centimetara te potplat ukrašen prepoznatljivim simbolom za ovoj brend – zlatnom paukovom mrežom.

Upečatljive cipele sparila je s crnim hlačama nešto širih nogavica, ali i apsolutnim hitnom proljetnih kombinacija – smeđim balonerom.

Sofia Vergara izgleda baš dobro u kombinaciji koju se mnoge dame ne usude nositi Sofia Vergara Upečatljiva kombinacija Sofije Vergare Sofia Vergara u životinjskom uzorku - 3 +1 Glumica se od kiše zaštitila kaputom

Sofia Vergara: Kada se uzorak sa sakoa preseli na najsenzualniji kroj haljine David Koma, jesen/zima 2020. Sofia Vergara u haljini Davida Kome Carol Burnett i Julie Andrews na snimanju televizijskog specijala +1 Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina

Sofia Vergara odabrala je tamnosmeđi model koji je čvrsto zavezala u struku kako bi na suptilan način naglasila svoju ženstvenu figuru čak i kada nosi predimenzionirane komade odjeće.

Izdanje je dopunila crnim sunčanim naočalama te velikom svijetlosmeđom torbom od rafije s potpisom francuske modne kuće Christian Dior.

Sofia Vergara u baloneri u platformama - 3 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 3 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju