Glumica Sofia Vergara ovih je dana zauzeta snimanjem nove sezone televizijskog showa "America's Got Talent". Članica žirija postala je 2020. godine, a osim nje čine ga Heidi Klum, Terry Crews, Simon Cowell i Howie Mandel.

Galerija Modno izdanje Sofije Vergare - 1 Modno izdanje Sofije Vergare Modno izdanje Sofije Vergare - 2 +1 Modno izdanje Sofije Vergare - 3

Fotografi su je snimili na dolasku u studio, a dobro raspoložena glumica za tu je prigodu odjenula bijelo-smeđu modnu kombinaciju.

Nosila je kratko rezani romantični top spuštenih ramena u bijeloj boji koji je uparila s lepršavim smeđim hlačama visokog struka, s nogavicama dužine do gležnjeva.

Kombinaciju je upotpunila sandalama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. Radi se o modelu "Veracite" modne kuće Christian Louboutin u smeđoj boji koji na prednjem dijelu ima remenčiće koji se isprepliću. Platforma na prednjem dijelu visoka je oko 4 centimetra, dok je potpetica visoka 13 centimetara. Sandale poput ovih ne samo da izdužuju figuru i proljepšavaju noge, nego i cijelo izdanje.

Modno izdanje Sofije Vergare - 5 Glumica je nosila torbu modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

U ruci je glumica nosila torbu modne kuće Christian Dior izrađenu od rafije koja se osim u ruci može nositi i na ramenu, a od sunca se zaštitila Dior sunčanim naočalama čiji su okviri ukrašeni životinjskim uzorkom.

Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 3 Sofia Vergara: Maksi haljina za kamuflažu trbuščića koju žene vole nositi ljeti

Točka na "i" ovog modnog izdanja bila je glumičina duga kosa koju je nosila raspuštenu, oblikovanu u elegantne valove.

Modno izdanje Sofije Vergare Modno izdanje Sofije Vergare (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju