Lepršave maksi haljine omiljen su izbor brojnih dama u ljetnim mjesecima. Njihovim čarima ne može odoljeti niti Sofia Vergara.

Galerija Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 3 Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 2 Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 1 +1 Sofia Vergara u haljini Zinnia

Sofia Vergara uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Kolumbijska glumica privlačila je mnogo pažnje i uoči snimanja nove sezone televizijskog showa „America`s Got Talent“ u kojoj je jedna od članica žirija. Prošetala je ispred studija u Los Angelesu u kojem se snima ovaj zabavni program u vrlo jednostavnoj, ali upečatljivoj ljetnoj kombinaciji.

Zimmermann, haljina Zinnia, 3600 kn Zimmermann, haljina Zinnia, 3600 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za kamuflažu trbuščića, Sofia Vergara odlučila se za haljinu A kroja s ovim efektom. Odabrala je cvjetnu maksi haljinu bez rukava Zinnia s potpisom australskih dizajnerica Nicky i Simone Zimmermann.

Gornji dio haljine je stezan i uzak te naglašava grudi, dok materijal u donjem dijelu lepršavo pada po tijelu te tako može sakriti eventualne male nesavršenosti.

Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 4 Sofia Vergara u haljini Zinnia (Foto: Profimedia)

Haljina Zinnia napravljena je od mješavine pamuka i svile te se nameće kao vrlo ugodno rješenje za nošenje tijekom ljetnih mjeseci.

Sofia Vergara u štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje - 4 Sofia Vergara: Natikače s "fijuuu" potpeticom koje uvijek izazivaju čuđenje

Sofia Vergara je upečatljivu ružičastu haljinu sparila sa sandalama otvorenih prstiju povišenih potplata u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru. Izdanje je zaokružila s Diorovom torbom, a oči sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama brenda Foster Grant.

Sofia Vergara u cvjetnoj haljini Zimmermann - 2 Sofia Vergara voli nositi sandale s platformom u boji kože (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju