Sofia Vergara otišla je na večeru u restoran Cecconi's u Zapadnom Hollywoodu, a za tu ležernu prigodu slavna glumica odabrala je crnu odjevnu kombinaciju. Stajlinzi pomalo već počinju imati jesenski đir pa je tako Sofia odjenula traperice koje će vladati i ove jeseni.

Galerija Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 6 Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 2 Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 1 +10 Sofia Vergara nosi cargo traperice s džepovima sa strane brenda Denim Forum

Traperice udobnih širokih nogavica i dalje su u trendu, a model kakav nosi Sofia Vergara ima i džepove sa strane. Cargo traperice visokog struka potpisuje Denim Forum, jedan od ekskluzivnih brendova kanadske modne kuće Aritzia.

Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 1 Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino (Foto: Profimedia)

Sofia je, kako se čini, odabrala veći broj pa traperice na njoj izgledaju još komotnije i vrećasto. Uz njih je nosila jednostavan uski crni top s tankim podesivim naramenicama. Ispod (pre)dugačkih traperica nazirale su se štikle s tankom potpeticom od 12 centimetara i platformom debelom dva centimetra.

Sofia Vergara nosi štikle s platformom modne kuće Valentino Sofia Vergara nosi štikle s platformom modne kuće Valentino (Foto: www.valentino.com)

Crne polusandale otvorene sa strane na peti su ukrašene prepoznatljivim metalnim logom u zlatnoj boji luksuzne modne kuće Valentino Garavani. Stajlingu za odlazak na večeru Sofia Vergara dodala je deblju svjetlucavu narukvicu te mekanu ručnu torbu od svijetlo plavog trapera.

Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 7 Sofia Vergara uz široke traperice nosi jednostavan top s tankim podesivim naramenicama (Foto: Profimedia)

Nadahnuti modnim izdanjem Sofije Vergare u trgovinama smo potražili modele cargo traperica iz novih kolekcija, a pet izdvojenih pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, 30,99 eura H&M, 30,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju