Ovoga vikenda kozmetički brend Anastasia Beverly Hills proslavio je 25-godišnjicu postojanja. Da je uistinu riječ o popularnom brendu, posvjedočio je i impresivan popis gostiju na intimnoj zabavi – uključujući i Oprah Winfrey, koja je na ovom događanju ispuhala i 69 rođendanskih svjećica na torti.

Galerija Sofia Vergara i Jennifer Lopez uvijek plijene pažnju svojim modnim izborima Valentino duga haljina, 15,680 eura Slična verzija haljine Magde Butrym koju je nosila Sophia Vergara, 1565 eura +1 Sofia Vergara češće nosi duže haljine u svečanim prilikama

Slavna voditeljica bila je samo jedna u nizu dama koja je privukla pažnju svojom odjevnom kombinacijom na proslavi koja, prema viđenim modnim odabirima, vjerojatno nije imala zadani dress code.

Oprah Winfrey nosila je zlatno odijelo sastavljeno od sakoa i hlača užih nogavica Brunella Cucinellija. Heidi Klum sparila je kratki top i predimenzionirane hlače leopard uzorka s rasporima brenda Area, dok je Alessandra Ambrosio samouvjereno pozirala u odvažnoj mrežastoj kreaciji Dundasa.


Sofia Vergara i Jennifer Lopez, pak, odlučile su za haljine s porubom do iznad koljena. Kolumbijska glumica, koja za svečana događanja obično nosi pripijene kreacije midi i maksi kroja, ovoga puta odabrala napravila je mali iskorak u svojem uobičajenom stilu i posegnula za malom crnom haljinom.

Točnije, nosila je mini haljinu s potpisom poljske dizajnerice Magde Butrym, koja je naglasila njezinu figuru u obliku pješčanog sata. Haljinu je sparila s crnim najlonkama, a na nogama nosila crne sandale s povišenom potpeticom.

Otkako je zagazila u 50-e godine života, i Jennifer Lopez sve se manje pojavljuje u mini haljinama, no za ovu priliku povjerenje je povjerila Valentinu.


Talijanska modna kuća za nju je napravila mini verziju njihove maksi haljine od izvezenog tila u bež boji, a koju je sparila s Valentinovim sandalama-platformama ukrašenima svjetlucavim kristalima.

Sofia Vergara: Predobra suknja s uzorkom koji postaje sve popularniji i na našim ulicama Sofia Vergara - 5 Joe Manganiello i Sofia Vergara Joe Manganiello i Sofia Vergara +1 Glumica je nosila svjetlucave sandale s platformom i visokom potpeticom

Kada mislimo da ne može biti senzacionalnija, Jennifer Lopez podigne ljestvicu i pojavi se u ovakvom izdanju Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez +2 Glamurozno izdanje Jennifer Lopez

Pogledajte što su slavne dame nosile na 25. godišnjici kozmetičkog brenda Anastasia Beverly Hills i neslužbenoj proslavi rođendana Oprah Winfrey u objavama slavnih dama na Instagramu, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Tko je odabrao bolju mini haljinu za proslavu?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju