Tamara Ecclestone ne odvaja se od svoje kćeri i ne skida osmijeh s lica. Sa slatkom Sophijom proputovala je sve od sunčanog Mediterana do snijegom prekrivenih Alpa, a nedavno je snimljena i kako s njom ide u trenutno najpopularniji britanski restoran odjevena u vrlo opuštenu i modno usklađenu kombinaciju u svim nijansama sive boje


Tamara Ecclestone-Rutland
već je počela s pripremama za prvi rođendan svoje kćeri Sophije koji će obilježiti sredinom sljedećeg mjeseca. Sa svojom omiljenom djevojčicom obavila je dio priprema za taj važan događaj, kao što je odabir rođendanske haljinice.

Na ulasku u poznati britanski restoran Chiltern Firehouse, u kojem objeduju poznati i slavni, snimljena je u vrlo opuštenom modnom izdanju sastavljenom od skinny traperica, predimenzionirane veste i gležnjača s visokim potpeticama koje su saliveno pristajali njenoj figuri.

U sivoj nijansi modno je uskladila i odjevnu kombinaciju slatke Sophije koja je bila propisno odjevena za sve zimske uvjete u bundu od lažnoga krzna, tajice, uggsice i vunenu kapu odgovarajuće boje.

Baš kao svaka mama i Tamara ne ispušta svoju miljenicu iz čvrstog zagrljaja te se ne može oduprijeti fotografiranju svoje kćeri, ali niti dijeljenju istih s obožavateljima na Instagramu.

 

Sophia loving dinner at the @harrods pizzeria

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on


 

 

 

Can't believe we are shopping for Sophias first birthday dress time has just flown #emotionalmumma

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju