Jennifer Lopez danas će ispuhati 51 svjećicu na rođendanskoj torti. Predivna latino diva portorikanskog podrijetla rođena je 24. srpnja 1969. godine u New Yorku.

Oduvijek je sanjala o velikoj karijeri u zabavnoj industriji i snovi su joj se ostvarili. Započela je kao plesačica, zatim se prebacila na glumu, da bi potom pokorila i svijet glazbe, a danas vješto balansira sve navedeno, uz jednako uspješne izlete u svijet mode i beauty proizvoda.

Slika nije dostupna I to još bijele: "Mokre" tajice Jennifer Lopez koje većina ne bi nosila uz kratku majicu

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Haljina za plažu u kojoj se latino diva rijetko kad viđa

Jennifer je jednostavno nezaustavljiva. Po pitanju izgleda u potpunosti prkosi godinama, a kada je pitaju u čemu je njezina tajna, voli se našaliti na svoj račun: Slušajte, i ja ću u jednom trenutku početi starjeti. I onda će svi reći: 'Pogledaj je, izgleda tako staro!' Ali trenutačno se dobro držim. Neki dan prišla sam Alexu (zaručniku) i donijela mu nešto, a zatim otrčala dalje. Rekao mi je da trčim kao da imam 25 godina. Nikad nisam izašla iz tog tempa 25-godišnjakinje i izgleda da sam i dalje u tom tempu. Ali sve će se promijeniti kada kosti počnu boljeti.

Slika nije dostupna (Ne)loš odabir? Jennifer Lopez u trapericama koje "kiksaju" i na savršenoj figuri

Sigurni smo da će i tada J. Lo biti apsolutna kraljica crvenog tepiha. Tijekom svoje karijere mnogo je puta zaustavljala dah svojim pojavljivanjima na raznim dodjelama nagrada, premijerama i glamuroznim događanjima.

Izdvojili smo 15 izdanja u kojima je jednostavno pomela konkurenciju i sve oko sebe bacila u drugi plan, a kako je to izgledalo, možete provjeriti u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju