Kroz svih pedeset i dvije subote protekle u 2014. godini stvarali smo najveću virtualnu street style modnu reviju

Šetali smo Zagrebom, Splitom, Varaždinom, Šibenikom i ostalim hrvatskim gradovima u potrazi za najkreativnijim i najposebnijim modnim kombinacijama. Na početku nove 2015. godine, izdvojili smo najbolje od najboljeg i napravili kompilaciju djevojaka koje su svojim izgledom i modnim izričajem zaslužile titulu miss street stylea.
 

Tijekom prošle godine modnu inspiraciju smo tražili u modnom editorialima, na crvenom tepihu te na društvenim mrežama poznatih dama. Sva su navedena stilska 'vrela' prelijepe modne priče koje smo se trudili prepričati na vlastiti način, doduše nikada tako uvjerljivo, jer se same ne možemo nositi s digitalnim filterima, Photoshopom i vojskom stilista.

No, jedna je'obična' modna pista vrijednija od svih poznatih šminkerica, ona u kojoj smo guštali na hrvatskim ulicama i trgovima.
Svaki smo tjedan, sve pedeset i dvije subote u prošloj godini, tražili ideje za večernje izlaske, poslovne kombinacije i potpuno drugačije modne izričaje.

Zagreb, Split, Varaždin i Rijeka neki su od hrvatskih gradova čije su nas kreativne ljepotice oduševljavale svojim odabirom odjeće, kako one stilski bliske tek viđenim trendovima na svjetskim modnim tjednima tako i one sasvim posebne i stvorene kombinacijom najrazličitijih stilova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju