Splićanka Livia Mulac sa svojih 80 godina postala je zvijezda virtualnog svijeta o kojoj piše cijeli svijet. Zvijezdom ju je učinila njena unuka, vizažistica Tea Flego koja svoju baku vještim make up-om transformira u glamuroznu divu

Osamdesetogodišnja Livia Mulac iz Splita pišu tema je svjetskih medija zahvaljujući svojoj unuci, 32-godišnjoj vizažistici Tei Flego kojoj njena baka služi kao model za šminkanje. Tea je u transformiranju slatke bakice u glamuroznu divu toliko vješta da su videi u kojima ova majstorica šminkanja šminka svoju 80-godišnju baku postali veliki viralni hit.

U dva nova videa Tea Flego na svojoj je baki pokazala ljetni make up za dan i ljetni make up za večer. Za dnevni make up Tea je lice svoje bake dodatno uljepšala brončanim sjenilom za oči, ružičastim rumenilom, žarko ružičastim ružem i umjetnim trepavicama, a poseban šarm looku dao je ružičasti cvijet u kosi bake Livije.



Kod ljetnog make up-a Tea svojoj baki nije sjenčala lice kako bi look bio što laganiji, no zato je ovu popularnu tehniku koristila kod večernjeg make up-a koji dozvoljava težu šminku. U make up-u za večer nazvanom 'Glamur kapučino' koristila je smeđkaste nijanse, a naglasak je stavila na usne koje je istaknula ružem bogate smeđe boje.

Baka Livia dobila je i dodatni efekt face liftinga pomoću ljepljive medicinske trake kojom je Tea baki zategnula kožu vrata. Vizažistica Tea Flego trenutno živi u Puli, a odrasla je u Splitu gdje njena baka živi u domu za starije osobe. Svako malo Tea dođe u rodni grad kako bi posjetila baku i tada kreće njihova make up čarolija.



'Ovim videima mojim sljedbenicima na društvenim mrežama i klijentima želimo pokazati da čak i stara bakica može izgledate svježe i mlađe. Baka uživa kada je šminkam. Voli se osjećati lijepo, mlado i zabavljati se. No ono što najviše voli je pažnja koju joj pružam dok je šminkam. Stari ljudi obično se osjećaju usamljenima, a ja ne želim da se ona tako osjeća', kazala je Tea.
 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

 

A video posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

 

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju