Sunčani i topli vikend u studenom prilika su za šetnju i boravak na zraku. A kada je zrak još obogaćen mirisom mora, dodatni razlozi za uživanje na otvorenom nisu potrebni.

Tako je splitskom rivom prošetao veliki broj Splićana i njihovih gostiju, uživajući u toplini sunca i ljeskanju mora, dodiru Mediterana koji je jednako poseban danas kao i u vrijeme naših baka kada se jednako tako uživalo u guštima druženja.

Među njima je bila je i djevojka čija je odjevna kombinacija savršena za tople dana studenog, baš kao i za opuštenu šetnju gradom.

Da tenisice imaju brojna lica, modno istančana i prilagođena različitim stilističkim zahtjevima, potvrđuje i srebrni model kojeg je odabrala ova mlada dama. Udobne su za šetnju, ali i savršeno pristaju uz jednostavnu, decentno svjetlucavu crnu mini-suknju.

Najposebniji dio ovog opuštenog stajlinga je raskošni bijeli top s rukavima koji se šire u svom donjem dijelu. Njihovoj upečatljivosti doprinosi i izvezeni materijal koji podsjeća na bluze koje su none nekoć heklale danima ne bi li stvorili mala umjetnička djela, toliko posebna da su zaslužila biti dio baštine.

Što je god bilo inspiracija djevojci iz Splita, njezina modna kombinacija zaslužuje peticu iz modnog pravca –savršeni mediteranski streetstyle za savršeni sunčani vikend.

U našoj galeriji pogledajte odabir bluza i majica s rukavima naglašenima volanima ili nježnim vezom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju