Jennifer Lopez u sportskom izdanju nije nimalo neobičan prizor. Za odrađivanje dnevnih obaveza, posebno ako one uključuju i tjelesnu aktivnost, latino diva redovito bira trenirke i trajice.

Galerija Jennifer Lopez Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 5 Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 4 +3 Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 3

Tako je bilo i u petak kada su je fotografi snimili u Los Angelesu prilikom dolaska u studio.

Pjevačica i glumica nosila je blijedoružičasti podrezani sweatshirt. Model dugih rukava na prednjem dijelu seže do ispod grudi, a na stražnjem dijelu otkriva leđa. Očito se radi o kroju koji se pjevačici jako sviđa jer je prije nekoliko dana snimljena u vrlo sličnoj majici.

Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 5 Sportsko izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Top je sparila s višebojnim tajicama s geometrijskim uzorkom i parom bijelih tenisica.

U ruci je nosila bijelu torbu modne kuće Gucci. Konkretno izabrala je model imena "Diana" koji karakterizira ručka napravljena od bambusa. Ova torba prvi put je predstavljena 1991. godine, a njezina moderna verzija ima remen od neonske kože koji se može skinuti. Srednji model poput onog koji ima Jennifer Lopez prodaje se za 4200 dolara (29459,64 kn).

Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 1 Torba se na tržištu pojavila 1991. godine (Foto: Profimedia)

Torbu "Diana" često je nosila i princeza Diana. 90-ih godina ona je postala ikona stila, a nakon udaljavanja od kraljevske obitelji postala je sve hrabrija u svojim modnim odabiri. Vrlo često u ruci joj je tako bila i ova torba, a i  ona ju je kombinirala s biciklističkih hlačicama i predimenzioniranim pletivom.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Majica koja naoko nema previše smisla, ali izgleda baš kul

Slika nije dostupna Sedam aktualnih trendova koje je princeza Diana vrhunski nosila

Upravo je povodom 60. obljetnice rođenja omiljene princeze modna kuća Gucci njoj u čast najavila novu verziju torbe Diana koja je dobila dašak modernosti.

Princeza Diana s torbom modne kuće Gucci I princeza Diana je rado nosila torbu Diana (Foto: Profimedia)
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju