Chanel predstavlja dva nova načina na koja se može nositi miris N°5 L'EAU, svježa verzija legendarnog mirisa Kuće Chanel koju je kreirao Olivier Polge u suradnji s Laboratorijem za kreiranje i razvoj mirisa.

Višenamjenski, prenosiv i elegantan, N°5 L'EAU All over sprej i N°5 L'EAU krema za ruke iz Les Eaux kolekcije ženama pružaju slobodu izražavanja, omogućujući im da s oba proizvoda kreiraju vlastitu rutinu i uživaju u različitom nanošenju, osjećaju i kretanju.

N°5 L'EAU All over sprej

Sprej iz ove linije osvježavajući je način da se probudite ili dopunite miris tijekom dana. Riječ je o spreju za kosu i tijelo izuzetno bogate izmaglice u lako prenosivoj bočici. Njegov elegantan i diskretan dizajn olakšava korištenje u svakom trenutku, a idealan je za ljeto. Dolazi u bočici od 150 ml.

N°5 L'EAU krema za ruke

Krema za ruke s legendarnim mirisom praktičan je i elegantan dodatak koji ne možete ostaviti nakon što ga isprobate. Hranjiva i hidratantna tekstura odmah se upija u kožu i čini je baršunasto mekom i nježnom.

Dolazi u pakiranju od 50 ml, a zbog njenog jedinstvenog dizajna i praktičnosti, poželjet ćete je stalno nositi u torbici tako da je možete nanositi kad god i gdje god to želite.

Chanel predstavlja dva nova načina na koja se može nositi miris N°5 L\'EAU Chanel predstavlja dva nova načina na koja se može nositi miris N°5 L\'EAU (Foto: Chanel)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju