Stilistica i blogerica Barbara Repe pokazala nam je kako složiti tri kombinacije za sezonu blagdanskih partyja uz koje nikad nećete pogriješiti.

  Galerija Holivudski glamur Mala crna haljina za svaku prigodu Mala crna haljina za svaku prigodu +6 Šljokičasti kombinezon za blagdanske partyje

1. MALA CRNA HALJINA ZA SVAKU PRIGODU 

Za prvi stayling, Barbara je odabrala malu, crnu, plišanu haljinu koja je idealna za bilo koju prigodu, kao i za one trenutke kada ne znate što odjenuti. Malu crnu haljinu upotpunila je vatrenim Lisca rubljem i cipelama u intenzivnoj boji.

PR PR

Mala crna haljina za svaku prigodu Mala crna haljina za svaku prigodu Foto: Sandro Sklepić

2. ŠLJOKIČASTI KOMBINEZON ZA BLAGDANSKE PARTYJE 

Ako se Barbaru pita, za sezonu partyja nema boljeg odabira od šljokica. Upravo se zato za drugi stajling odlučila na šljokičasto od glave do pete, izuzev čipkastog rublja. To je dobitna kombinacija u kojoj ćete sigurno zablistati na plesnom podiju.

Šljokičasti kombinezon za blagdanske partyje Šljokičasti kombinezon za blagdanske partyje Foto: Sandro Sklepić

3. SVILENA SPAVAĆICA ZA KUĆNI PARTY

Barbara je mislila i na one koji blagdane planiraju provesti u udobnosti svoga doma. Kućni party ne mora biti samo pidžama party, stoga ako želite zablistati poput holivudske dive, odjenite svilenu spavaćicu poput ove veličanstvene iz Lisce i preko nje ogrnite kimono. Za totalni glamur Barbara savjetuje dodatak turbana i pernatih natikača.

Svilena spavaćica za kućni party Svilena spavaćica za kućni party Foto: Sandro Sklepić

Želite li osvojiti vatreno donje rublje i s njim ući u Novu godinu, odigrajte kviz. Čitateljicu s najbržim točnim odgovorima darujemo Lisca Selection kompletom u boji fuksije.
 

Dobitnica Lisca Selection kompleta u boji fuksije je MARIJANA GAČIĆ! Čestitamo!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju