Suknje prekrivene šljokicama su efektan dodatak svakoj garderobi, a blagdansko razdoblje je ono u kojem ih najviše volimo.

Galerija Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 2 Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 4 Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 3 +1 Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 5

Prosinačke zabave su idealna prilika da zablistamo u šljokicama, a suknje su odabir mnogih dama jer im pružaju priliku da se poigraju s ostatkom kombinacije i, ako se tako osjećaju bolje, malo ublaže šljokičasto izdanje.

Trgovine su već neko vrijeme spremne za sve ljubiteljice šljokičastih suknji, a nama je (a čini se i brojnim drugim damama), za oko zapela jedna koju u svojoj ponudi ima španjolski brend Mango. Radi se o šljokičastoj midi suknji u srebrnoj boji.

Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 4 Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 4 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Suknja ima ravni dizajn, sa skrvenim bočnim patentnim zatvaračem i dio je kolekcije za zabave i događanja. Dolazi u veličinama od XS do XL, a cijena joj je 45,99 eura. Nositi ju možete u raznim kombinacijama, s otpovima, košuljama, pletivom...

Na webshopu su trenutno svi brojevi rasprodani, a neke veličine dostupne su u fizičkim trgovinama. S obzrom na to da se suknja rasprodala vrlo brzo nakon što se pojavila u ponudi na stranicama brenda, vjerojatno ćete se morati malo potruditi ako želite da bude dio vaših slavljeničkih kombinacija, ali vjerujemo da će se ulov isplatiti.

Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 6 Midi suknja sa šljokicama iz Manga - 6 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

O tome kako nositi šljokice govorio je i Marko Grubnić u jednoj od epizoda videoserijala Dreskod, a njegove savjete poslušajte u nastavku.

 


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju