Frida je jedna jako slatka i vesela kujica koju na Instagramu prati više od 128.000 ljudi pratitelja, a kada vidite njezin osmijeh bit će vam jasno otkud svi ti obožavatelji. Ova ženka stafordskog bul terijera svoj dom dijeli s još jednim pripadnikom iste pasmine, Fredom.

Fridini i Fredovi vlasnici na Instagramu redovito objavljuju fotografije svojih ljubimaca i tako uljepšavaju dane svima koji prate ovaj preslatki par. Frida je naročito šarmantna te stalno izgleda kao da se smije, a uz to nosi i šarene mašnice na glavi – pa tko može odoljeti tom medenom ličeku!

Ove pseće zvijezde Instagrama žive u Brazilu, sa svojom vlasnicom i njezinim sinom, a poznato je da su stafordski bul terijeri genijalni kućni ljubimci za obitelji s malom djecom. Štoviše, stafordi su se nekoć koristili i kao dadilje za bebe te mogu biti divni ljubimci, ali samo ako dospiju u prave ruke.

Slatki za poludjeti! Deset najmedenijih pasmina na svijetu Havanezer Zapadnoškotski bijeli terijer (Westie) Lhasa apso +5 Maltezer

Slika nije dostupna Ma, pahuljica! Upoznajte bišona kojeg je lako zamijeniti za pufastog plišanca

Tu pasminu često prati stigma opasnih pasa, no svaki pas, bez obzira na pasminu, odraz je svog vlasnika, a Frida i Fred, sasvim je jasno, žive uz vlasnike koji ih jako vole i dobro brinu o njima.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju