Mnoštvo je preslatkih pasa na Instagramu koji osvajaju svojom slatkoćom i simpatičnošću, a prava zvijezda društvenih mreža postao je i kovrčavi bišon koji na prvu izgleda poput najmekanije plišane igračke, ali on je pravi, pravcati psić i živi u Južnoj Koreji.

Neodoljivi bišon s izgledom flafaste pahuljice snježnobijele dlake živi s još jednim preslatkim psom i svojom vlasnicom koja na Instagramu dijeli svakodnevne dogodovštine svojih ljubimaca. Kada sjedne u krilo vlasnice ili se zavali na kauču, ovaj bijeli slatkiš izgleda baš poput igračke i malog mekanog medvjedića.

Nije ni čudo da na Instagramu ima preko 142.000 pratitelja jer mnogi žele uživati u njegovoj slatkoći i na vrijeme vidjeti najnovije fotografije koje u trenu poprave dan i izmame osmijeh. Ma, tko se ne bi rastopio od slatkoće kad vidi ovu flafastu pahuljicu!

Kovrčavi bišoni opisuju se kao minijaturni psi vrlo stabilnog karaktera. Bišon nije lajavac, vrlo je inteligentan i privržen te voli društvo, igru i maženje. Dlaku ove kovrčave loptice ne treba posebno održavati. Kupati ga treba rijetko jer nema pseći miris čak ni kada je mokar, a za lakše održavanje preporuka je šišanje na kratko. No, ova neodoljiva zvijezda Instagrama zadržala je svoju pufastu dlaku koju njegova vlasnica lijepo održava.

Slatki za poludjeti! Deset najmedenijih pasmina na svijetu Havanezer Zapadnoškotski bijeli terijer (Westie) Lhasa apso +5 Maltezer

Slika nije dostupna Ma, princezica! Nellie obožava nositi mašnice, koja boja joj najbolje pristaje?

Bišoni su mali, ali nikako nisu krhki ili sramežljivi. Ova pasmina je čvrsta i neće dopustiti drugima da s njima loše postupaju. Unatoč tome, izuzetno su nježni i dobri sa svojom obitelji. Većinu vremena su veseli, a to je osobina koja ih čini jednim od najboljih mogućih obiteljskih kućnih ljubimaca.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju