Jesen nas očarava svojim bogatim, čarobnim bojama, a ljepota prirode časti nas prizorima koji ostavljaju bez daha. Mora se priznati, niti jedno drugo godišnje doba nema takve zadivljujuće boje kakve ima jesen.

Galerija Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 8 Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 5 Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 6 +6 Zgodne šalice za kavu zagasito žute boje

I to su sve bogate, tamne nijanse crvene, smeđe, narančaste, žute koje se lako mogu uklopiti i u interijer. Upravo smo jedan takav interijer inspiriran jeseni pronašli u domu koji će oduševiti sve koji vole ovo šarmantno godišnje doba.

Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 9 Crveni zid u spavaćoj sobi komplimentira zastoru također u jesenskim bojama (Foto: Living4media)

U prostoru ovog eklektično uređenog stana prevladavaju tamnije, zagasitije boje, a jesenski ugođaj daju mu i detalji poput tepiha s motivom nalik lišću u dnevnoj sobi te zgodnih ukrasnih jastučića. Crni zid uz tamnosivu sjedeću garnituru nije previše jer velike staklene stijene osiguravaju dovoljno dnevne svjetlosti da prostor ne djeluje pretamno.

Stan od 70 kvadrata u Čitluku odiše toplinom, i to prije svega zbog boja i detalja Stan Vanje Šego u Čitluku Stan Vanje Šego u Čitluku - 3 Stan Vanje Šego u Čitluku - 1 +10 Stan Vanje Šego u Čitluku - 2

Crveni zid u spavaćoj sobi komplimentira zastoru također u jesenskim bojama, a sjajno izgleda i kombinacija tamnosmeđeg drvenog stola i pletenih stolaca u blagovaoni. Pravi raj za sve ljubitelje jeseni!

Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 7 I crni zid uklopio se u prostor ovog eklektično uređenog stana (Foto: Living4media)

Stan u kojem bi se ljubitelji jeseni osjećali kao u raju - 2 Zgodne šalice za kavu zagasito žute boje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju