Dea Hrnjak sa suprugom i četvero djece te njihovim kućnim ljubimcima, psom i mačkom, živi u Sesvetama, u visokom potkrovlju u preuređenom stanu od 130 kvadrata koji ima i prostranu terasu od 20 kvadrata. Njihov dom uređen je u savršenoj, skladnoj harmoniji svijetlih i drvenih tonova, no glavna zvijezda stana ipak je nedavno renovirana kupaonica.

Galerija Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 16 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 14 Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 13 +15 Kupaonica stana u Sesvetama prije preuređenja

Svoj stil uređenja interijera opisala bih kao mješavinu više stilova. Većinom mi ideje dođu same od sebe dok boravim u tom prostoru. Vizualan sam tip osobe pa mi je lako zamisliti kako bi izgledao neki komad namještaja, dekoracija ili bilo koji detalj koji mi promijeni prostor. Volim promjene tako da se u našem domu često mijenjaju dekoracije, nijanse, tepisi i zavjese. Svaki put kad nešto promijenim, zadovoljnija sam uređenjem od prethodnog puta, govori Dea Hrnjak iz Sesveta. Kod uređenja životnog prostora najvažnije joj je da se njezina obitelj u njemu osjeća ugodno, da je prostor ugodan oku i da se lako održava.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 10 'Posebno volim dnevni boravak i ulaz u boravak koji smo sami napravili; sam pogled na prostor mi je ugodan', kaže Dea Hrnjak (Foto: Privatne fotografije)

Uz svijetle boje koji prevladavaju, Dea je stanu dodala drvene tonove jer daju osjećaj doma i topline, a odlično se uklapaju uz svaku njezinu novu ideju. U tom obilju drvenih detalja ističe se i laminat u elegantnoj nijansi sive boje, no Dea ima želju u skoroj budućnosti promijeniti podove u nijansu hrasta kako bi zaokružila tu cijelu priču koju je zamislila u glavi.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 8 Tako lijepi stan u Sesvetama uređen u svijetlim i drvenim tonovima (Foto: Privatne fotografije)

Skladnost i estetika, uz decentan dojam luksuza, postignuti su korištenjem detalja u zlatnoj i bijeloj boji, dok su drveni materijali dekoracija, uz pokoji cvijet, dodatno podigli prostor.

Detalji su sve, toliko promjene prostor na bolje, ali ne treba pretjerivati, smatra Dea koja se sa suprugom nedavno primila preuređenja kupaonice, a rezultat je i više nego fantastičan. Promijenili su ploču na umivaoniku, umivaonike, slavine, ručkice i kompletan kutak gdje je prije bila kada, a sada je walk-in tuš.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 14 Kupaonica stana u Sesvetama prije i poslije preuređenja (Foto: Privatne fotografije)

Izvadili smo kadu i dodatno vizualno otvorili prostor, zadovoljno kaže pa dodaje:

Preuređenje kupaonice išlo je bez poteškoća jer je suprug dosta toga sam napravio. Općenito, većinu posla u stanu sami radimo tako da zadovoljstvo bude još veće. Prezadovoljni smo kako je sve ispalo, sad svaka prostorija ima poveznicu.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 19 Kuhinja je modularnog tipa, sami su je iskombinirali, složili i uklopili u prostor (Foto: Privatne fotografije)

Pažnju privlači i bijela kuhinja sa zlatnim ručkicama i drvenim plohama koja je modularnog tipa, sami su je iskombinirali, složili i uklopili u prostor. Prošle godine napravili su i terasu, a otkad je imaju - svaki slobodan trenutak provode na njoj.

Na terasi uživamo u druženju, igri s djecom i kućnim ljubimcima, kaže Dea Hrnjak iz Sesveta.

Tako lijepi stan u Sesvetama u kojem je preuređena kupaonica glavna zvijezda - 6 Prošle godine napravili su i terasu, a otkad je imaju svaki slobodan trenutak provode na njoj (Foto: Privatne fotografije)

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Nevjerojatan stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba uređen - savršeno Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 6 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 4 +11 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju