U trećoj epizodi četvrte sezone Startaj Hrvatska upoznali ste mladi par koji osvaja tržište s ručno vučenim savijačama. Predstavljamo vam njihove proizvode koji nose ime Pepas.

Galerija Pepas savijače Pepas savijače Startaj Hrvatska 2023_Pepas +9 Startaj Hrvatska 2023_Pepas - 9 Prhke savijače savršenog punjenja. Brend Pepas oduševljava one koji žele da im dom miriše na domaću kuhinju i djetinjstvo, a istovremeno svojom izradom njeguje suvremenu praktičnost. Savijače možete pronaći u SPAR i INTERSPAR trgovinama i to u četiri različita okusa: s nadjevom od svježeg sira, od povrća i šampinjona, od jabuka i cimeta te svježeg sira i višanja.

Startaj Hrvatska 2023_Pepas - 9 Startaj Hrvatska 2023_Pepas - 9 (Foto: PR)

Iza ove ideje stoje Matea Briški i Petar Baronić, a da bi cijeli dom zamirisao potrebno je samo izvaditi savijače iz ambalaže i staviti ih u pećnicu na 200 °C. Već za 35 do 50 minuta, ovisno o vašim preferencijama, možete uživati u savršeno pečenim savijačama. Ono čime se osobito ponose je okus koji je najbolje opisati – baš poput bakinog.

Pepas savijače Pepas savijače Foto: Nova Studio

Kvaliteta savijača Pepas je rezultat ručnog valjanja i vučenja tijesta za koru prema tradicionalnom receptu. Nadjev čini čak 65 posto, a time pruža obilje okusa i tekstura. Brzo zamrzavanje u proizvodnji omogućilo je zadržavanje njihove svježine, arome i oblika.

Startaj Hrvatska 2023_Pepas Startaj Hrvatska 2023_Pepas Foto: Nova Studio

Savijače se nalaze u praktičnom aluminijskom pakiranju, spremnom za pečenje, čime se olakšava priprema i čuva originalan okus.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2023. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju