Tenisice iz Vukovara ponovno mjesto dijele s brendovima poput 'Gucci' i 'Louis Vuitton' koji ostvaruju prihode od nekoliko milijardi dolara godišnje

Nakon što su Startasice prepoznate u najutjecajnijem modnom časopisu 'Vogue', tenisice iz Vukovara ponovno mjesto dijele s brendovima poput 'Gucci' i 'Louis Vuitton' koji ostvaruju prihode od nekoliko milijardi dolara godišnje.

U modnom editorialu Fourth of July and Chill: The Best BBQ Ready Looks posvećenom proslavi najvećeg američkog praznika Dana neovisnosti, u srpanjskom američkom izdanju časopisa 'Vogue' svoje je mjesto dobio i hrvatski brend Borovo.

Uz Brock Collection Wright traperice, narukvicu Buhai Egg, trendi plavo-bijelu bluzu golih ramena s potpisom Yuliya Magdych te Dolce & Gabbana torbicu, kao stilski 'must have' u modnoj kombinaciji izdvojene su prugaste plavo-bijele Startas tenisice.

To je već druga preporuka popularnih hrvatskih tenisica u najvećem medijskom modnom autoritetu 'Vogue'-u, jer smo na njihovoj web stranici u siječnju imali priliku vidjeti model Startasica nježno ružičaste boje s bijelim jednorozima kada je bio u društvu Chanela te Cutlera i Grossa.

Čestitamo Borovo, svaka čast!

U galeriji pogledajte i ostale sjajne modele Startas tenisica.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju