U proljetnom čišćenju mogli biste naći svježe ideje za uređenje doma, i to baš među "starudijama" koje ste namjeravali baciti u smeće. S malo truda možete izraditi unikatne i praktične dekore.

  Galerija +0 Ne bacajte baš sve stare stvari koje pronađete tijekom velikog čišćenja

1. Hrpu starih časopisa izravnajte i učvrtite zateznim remenom od starog ruksaka ili torbe – i dobili ste originalnu sjedalicu.

2. Stare žlice ugradite na namještaj umjesto uobičajenih drški. Jednostavno, a otkačeno!

'U proljetnom čišćenju mogli biste naći svježe ideje za uređenje doma, i to baš sa starudijama koje ste namjeravali baciti u smeće'

3. Staru krletku po želji obojite ili ostavite s izvornom patinom te u nju posadite cvijeće i objesite je na neko istaknuto mjesto.

4. Potrošene konzerve dobro operite i ostavite u originalnom izdanju tako da dobijete šareni niz. Zasadite u njih začinsko bilje.

5. Neispravna stara vaga može poslužiti kao stalak za lončanicu ili za razne potrepštine i dekoracije.

6. Iz starog reketa izvadite potrganu mrežicu te uz pomoć staklara ugradite ogledalo i objesite ga na zid.

7. Istrošena cjedila i kalupi za kolače odlično izgledaju kao sjenila na visećim lampama. Kombinirajte više lampi u različitim bojama i oblicima.

8. Savinite stari pribor za jelo te ga pričvrstiti na dasku, i evo vješalice za ključeve i druge sitnice koje inače lako zagubite.

9. Starinska kantica za mlijeko, s drškom i poklopcem, odlično je spremište za razne potrepštine.

10. Da biste dobili originalan mini regal, izrežite prednju stranu starog kofera tako da možete ugraditi “prozor“ od izdržljive plastike ili stakla, a u unutrašnjost kofera možete ugraditi odjeljke ili police.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju