Četvrtu večer Bipa FASHION.HR-a obilježile su četiri sjajne revije mladih dizajnerskih snaga i moda s porukom. Posebno su se istaknule kreacije londonske dizajnerice hrvatskog podrijetla.

Galerija Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 11 Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 21 Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 20 +16 Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 19
Londonska dizajnerica hrvatskog podrijetla Staša Randall predstavila je kolekciju brada Staša Design pod nazivom Equality. Staša je željela prikazati jednakost i naglasiti ravnopravnost u modi i životu svih žena koje dolaze iz različitih miljea.

Ideja dizajnerice bila je spojiti tradicionalno i suvremeno pa je upravo zato posebnu pažnju posvetila odabiru materijala, samoj izradi odjevnih komada, a ponajviše detaljima kojima je obogatila novu kolekciju.

Minimalistički kimono, mantili, haljine, hlače te bluze samo su neki od upečatljivih komada iz kolekcije s kojim se prvi put predstavila na modnoj pisti Bipa FASHION.HR-a.

Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 8 Staša Design na Bipa Fashion.hr-u 2018. - 8 (Foto: Fashion.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju