"Kupiti te štikle ili ne" – postoji li žena koja se nije susrela s ovom dilemom? Muči ona i Ellu Dvornik koja je svoje "muke po štiklama" podijelila sa svojim pratiteljima na Facebooku te uz fotografiju predivnih zeleno-plavih štikli napisala duhoviti status

Ella Dvornik poznata je po svojoj ljubavi prema vrtoglavo visokim štiklama, ali neke od njih, kako je sama otkrila u novom statusu na Facebooku, nakon isprobavanja nikada više ne dospiju na njezinu nogu već samo stoje na polici. No bez obzira na to, i dalje se nađe u iskušenju kupiti nove štikle ili ne, iako zna da joj ne trebaju i da ih vjerojatno neće nositi.

Ella Dvornik poznata je po svojoj ljubavi prema vrtoglavo visokim štiklama, ali neke od njih nakon isprobavanja nikada više ne dospiju na njenu nogu već samo stoje na polici

Posljednjim štiklama koje su joj zarobile srce posvetila je status s kojim se svaka žena može poistovjetiti.

Svaki put kad uđem u dućan impulzivno kupiti si nešto, kažem si "ne treba mi".

I funkcionira. Ali bih voljela da nisam racionalna i da mogu samo kupiti nešto bez da me grize savjest. Ali grize me, jer realno nikome ne treba. Mogu preživjeti bez ovi predivnih zeleno plavih štikli s ovom predivnom zlatnom petom koje su užasno seksi i predivne i udobne i mekane i na sniženju i koje ću gledati na polici jer ne znam hodati u njima. Mogu bez njih.

Kažem si "Ella, kako ćeš u dućan po kruh u njima?" , "Što ako se unište?"

Onda Ella kaže "Ali zaslužila si! Radila si! Tvoj novac, radi što hoćeš."

"Ali ne!!! Jer nisu bitne za život mogu i bez njih."

"Ali vidi kako ti dobro stoje, i zadnji su broj, netko drugi će ih imati."

"DOSTA! Prestani me napadati ti cipelasti demonu! Moram platiti režije! Moram si platiti plaću i sve doprinose i stanarinu!"

"Ali bar ćeš super izgledati dok ćeš u banci stajati u redu!"

Ne! dosta! Šuti!

I izađem van iz dućana umorna od prepirke, i spremim si sliku na mobitel jer znam da će mi dosaditi ako ih dovoljno dugo budem gledala jer mi ne trebaju.

Ali su preje...... Pa evo slike cipela koje mi ne trebaju i koje nisam kupila.


Ellin status nasmijao je mnoge te skupio skoro osam i pol tisuća lajkova te preko 400 komentara.

Tako i ja jučer u New Yorkeru. Uopće mi ne trebaju sve te preslatke majičice s jednorozima. Onda sam se počastila sladoledom jer nisam potrošila novce, komentirala je Ivana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju