Kraljica Letizia svojim stilom uvijek privlači mnogo pažnje, a veliko odobravanje javnosti dobiva i zbog svoje štedljivosti, odnosno činjenice da iste haljine i cipele stalno reciklira i po nekoliko godina.

Galerija Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 5 Kraljica Letizia - 4 +3 Kraljica Letizia - 2
Svoju štedljivost pokazala je i na službenoj večeri u Kraljevskoj palači El Pardo koja je upriličena za  portugalskog predsjednika Marcela Rebela de Sousae tijekom njegova službenog posjeta Španjolskoj.

Španjolska kraljica za ovu je priliku odabrala dvodijelnu crnu haljinu ukrašenu perjem s potpisom Caroline Herrere iz njezine jesenske kolekcije za 2015. godinu.

Riječ je o haljini koju je nosila u nekoliko navrata, uključujući i prošle godine tijekom slavljeničke večere za 30. godišnjicu izlaženja španjolskih novina Expansion. Kraljica Letizia - 1 U haljini Caroline Herrere 2017. i 2018. godine (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Malu crnu haljinu koja nikad ne izlazi iz mode sparila je s crnim Margitovim štiklama vrtoglavih potpetica iz iste godine koje je također nosila u nekoliko navrata.

Elegantno izdanje nadopunila je torbicom Nine Ricci te zlatnim unikatnim naušnicama koje je dobila na poklon od portugalskog predsjednika.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite modni stil kraljice Letizije. Kraljica Letizia - 5 Margitove štikle iz 2015. godine s vrtoglavim potpeticama (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju