Nakon nekoliko kišnih i hladnih dana sunčani četvrtak izmamio je šetače na gradske ulice, pa je i u centru Zagreba bilo živo. Ispijale su se kave, družilo se, šetalo...

Galerija Ljubičasta kombinacija u centru Zagreba - 2 Ljubičasta kombinacija u centru Zagreba - 1 Ljubičasta kombinacija u centru Zagreba - 3 +7 Zara, 149,90 kn

Na ulicama glavnog grada nije nedostajalo ni zanimljivih street style kombinacija, a fotografima je za oko zapela dama koja je svojom ljubičastom kombinacijom ukrala svu pažnju u centru Zagreba.

Mlada dama središtem grada prošetala je u ljubičastom kaputu oversize kroja, uz koji je kombinirala hlače na crtu u malo drugačijoj nijansi iste boje. Vedru kombinaciju u boji koja je omiljena i našim čitateljicama začinila je šarenom maramom.

Popularne boje za jesen - 1 Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

"Mirniji" dio kombinacije činili su crna torbica i crne čizme s debelim potplatom, dok su točka na "i" bile na današnji dan nezaobilazne sunčane naočale.

Ljubičasta kombinacija u centru Zagreba - 3 Čizme s debelim potplatom bile su "mirniji" dio kombinacije (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Inače, ljubičasta boja oduvijek ima posebno mjesto u ormarima zaljubljenica u modu, a njezina pastelna verzija našla se na i popisu boja koje će, prema mišljenju modnih stručnjaka, vladati jesenskim kombinacijama. Ako i sami volite ovu boju, u našoj galeriji pogledajte mali dio ponude odjevnih komada u raznim nijansama ljubičaste boje.

Ljubičasta kombinacija u centru Zagreba - 1 Kombinacija je ukrala svu pažnju u središtu grada (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju