Stefan Đoković već je pravi svjetski putnik. Njegova mama Jelena Đoković, supruga najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, na Instagramu je objavila fotografiju svog sinčića koju je snimila na aerodromu u Dubaiju

Zbog obaveza tate Novaka koji i dalje čvrsto drži prvo mjesto na ATP ljestvici najboljih svjetskih tenisača, obitelj Đoković često putuje.

Da je Novak prava zvijezda dokazuju i reklame s njegovim likom koje se u inozemstvu nalaze na svakom koraku, a jednu je na aerodromu u Dubaiju uočio njegov sin Stefan i odmah pružio ručicu prema 'tati'.

Fotografiju ovog slatkog trenutka na Instagramu je objavila njegova mama Jelena. Bračni par Đoković sina uglavnom štiti od medija, ali svoje vjerne fanove povremeno razvesele njegovom fotografijom koje objavljuju na društvenim mrežama.

Mališan je prije nekoliko tjedana proslavio prvi rođendan, a roditelji ni tada nisu propustili priliku da pokažu koliko su ponosni na njega. Mi smo najsretniji roditelji na svijetu. Hvala svima na lijepim željama povodom rođendana, Stefan je maleni dječak koji još ne zna koliko ljubavi dolazi u njegovom smjeru, ali može je osjetiti i zato raste tako dobro, poručili su svima.

 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on


 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju