Već se neko vrije šuška o izlasku biografskog filma o životu britanske zvijezde Amy Winehouse, a sada je napokon izašao trailer koji je potvrdio šuškanja i javnosti dao uvid u jednu od tragičnijih priča vezanih za mlade zvijezde i poroke koji su ih odveli u smrt.

Galerija Film Back to Black o životu Amy Winehouse Film Back to Black o životu Amy Winehouse Film Back to Black o životu Amy Winehouse +2 Marisa Abela kao Amy Winehouse

Film Back to Black inspiriran je jednim od njezinih najvećih hitova i donosi dosad neviđeni uvid u rani uspon popularne pjevačice.

Ispričan iz Amyne perspektive, bez pardona govori o mladoj ženi koja stoji iza fenomena, a inspiracija za film jedan je od najlegendarnijih albuma svih vremena, rekli su kreatori.

U glavnoj ulozi vidjet ćemo englesku glumicu Marisu Abelu, takozvanu međunarodnu zvijezdu sutrašnjice, poznatu po ulogama u BBC Two i HBO serijama.

Film Back to Black o životu Amy Winehouse Marisa Abela kao Amy Winehouse (Foto: Profimedia)

Ne pišem glazbu da bih bila slavna. Pišem pjesme jer ne znam što bih drugo pisala, govori Marisa u ulozi Amy u traileru, a od filma se već puno očekuje. Osim talentirane 26-godišnje glumice, u filmu će glumiti i Jack O’Connell, Eddie Marsan, Juliet Cowan te Lesley Manville. Amy Winehouse Amy Winehouse: Tko je zapravo bio inspiracija za slavnu "košnica" frizuru?

Back to Black prvi je igrani film o Amy nastao od njezine prerane smrti 2011. godine, nakon dokumentarnih uspješnica među kojima je i film Amy koji je 2015. godine dobio Oscara za najbolji dugometražni dokumentarni film.

Film bi u kina trebao stići 10. svibnja 2024.  Film Back to Black o životu Amy Winehouse Marisa Abela kao Amy Winehouse (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju