Jeste li već prošetali gradom i provjerili što ćete nositi ovog proljeća? Zavirite u arine trgovine i saznajte što nam donosi nova kolekcija

 

 JOŠ LJEPŠE I UDOBNIJE!

Iz are nam i ovog puta dolazi bezbroj neodoljivih modela koji će obogatiti vaš stil. U bogatoj kolekciji za proljeće i ljeto možete pronaći visokokvalitetnu obuću u svježim, ljetnim bojama i odmjerenim ukrasnim detaljima, za svaku prigodu, bilo da je riječ o poslovnom sastanku, večernjem izlasku, uživanju u prirodi ili pak svakodnevnim šetnjama gradom. Iako ara voli moderne i suvremene dizajne, ostaje vjerna svojim prednostima i uvodi četiri inovacije koje jamče ugodno hodanje i udobnost vašeg stopala: ara HighSoft, ara flex2go, ara ReBalance, ara FUSION4. Za ljubitelje sportskog ili casual stila tu su tenisice modernog dizajna uz koje će i najjednostavnije odjevne kombinacije izgledati odlično, dok će ljubitelji klasike moći uživati u jednostavnijim bojama i modelima. Najefektnije u ovoj sezoni zasigurno su cipele na petu koje ovog puta, uz klasične, dolaze i u metalik bojama te balerinke i sandale čiji su modni detalj metalni remenčići.

PR PR

Nova kolekcija donosi 200 modela u mnoštvu varijacija boja koji nikada nisu izgledali bolje!

PR PR

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju