Boja pudera već godinama ne silazi s trona popularnosti. Ova nježna i neutralna nijansa pojavljuje se u svakom modnom segmentu, a najviše je volimo vidjeti na nogama i to u obliku štikli. Donosimo 10 najrazličitijih modela cipela i sandala po cijeni od 139 do 3.750 kuna


Štikle u decentnoj boji pudera
savršeno se stapaju s prirodnom bojom kože i u trenu mogu ostvariti najmoćniji efekt izduživanja figure, a odlično se slaže s bilo kojim komadom odjeće poput hlača, traperica, suknji i haljina.

Štikle u boji pudera savršeno se stapaju s prirodnom bojom kože i u trenu mogu ostvariti najmoćniji efekt izduživanja figure

Bilo da se radi o klasičnim salonkama, proljetnim gležnjačama te elegantnim sandalama s glam tankom ili trendi debelom potpeticom, štikle boje pudera nepogrešivi su odabir koji će nogu učiniti ljepšom i vitkijom brže i jače od bilo koje druge boje.

Želite li i vi svoj elegantni dnevni ili večernji look začiniti štiklama boje pudera, u galeriji fotografija donosimo 10 najrazličitijih modela cipela i sandala po cijeni od 139 do 3.750 kuna.

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju