Zima je tek počela, ali vremenski prilike više nalikuju kao da joj se bliži kraj. A znamo što slijedi nakon zime – proljeće! Natprosječno visoke temperature navele su nas da već razmišljamo o proljetnoj modi, pa smo tako pronašli sandale domaćeg brenda Mara D koje već sada možemo nazvati kraljicama proljeća

Galerija Štikle hrvatskog brenda Mara D - 3 Štikle hrvatskog brenda Mara D - 7 Štikle hrvatskog brenda Mara D - 6 +4 Mara D (model May), 2490 kn U asortimanu hrvatskog brenda Mara D mogu se pronaći zaista prekrasni modeli cipela i torbi u najljepšim pastelnim bojama, ružičastoj, ljubičastoj, žutoj, ali i žarkijim nijansama tirkizne, narančaste i zelene, a upravo su boje ono čime Mara D osvaja na prvi pogled.

Štikle hrvatskog brenda Mara D osvajaju predivnim kombinacijama boja, a o modelu sandala May za proljeće već sada maštamo

Ističu se u ponudi i vrlo šik modeli štikli, a nama su pažnju posebno privukle predivne sandale koje već sada možemo nazvati kraljicama proljeća. Svaka cipela Mara D nosi neko ime, a ime ovih ljepotica sinonim je za proljeće – May.

Nazvane po mjesecu svibnju kada je priroda u punom cvatu, ove proljetne gležnjače neodoljivima čini i kombinacija boja – najnježnija ružičasta i ljubičasta tako se divno nadopunjuju! Izrađene su od brušene kože s potpeticom od 10 centimetara, a atraktivnost im daju i asimetrične pruge te patentni zatvarač na peti. Dostupne su od broja 36 do broja 42 po cijeni od 2490 kuna, a proizvođač obećava i iznimnu udobnost.

Iza imena Mara D stoji dizajnerica Marijeta Duvnjak, a cipele se izrađuju u Italiji od najkvalitetnijih talijanskih materijala.

Jedan od najprodavanijih modela cipela jest Mara koji se u novoj kolekciji Phia pojavljuje u dvije nove kombinacije boja: žuto-tirkiznoj te tamnoplavoj i svjetloplavoj. Model koji je srušio sve predrasude na koje je dizajnerica naišla kod proizvodnje jest model Zoka. Te cipele su svojom kombinacijom zebra-uzorka i ružičasto-tirkiznih detalja osvojile žene bez obzira na njihov modni stil i uz model Mara najprodavanije su još od 2015. godine.
Štikle hrvatskog brenda Mara D - 8 Mara D (model Mara), 2790 kn Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju