Svaka godina donese nam novi specifični model štikli koje ćemo u narednim modnim sezonama često viđati na crvenim tepisima i svečanim događanjima. Ako je suditi po nedavnim pojavljivanjima zvijezdi, ove godine to će biti štikle dizajnerice Tamare Mellon


Prošle godine strane i domaće zvijezde bile su lude za štiklama Sophije Webster. Takozvane leptirice 'letjele' su posvuda i nije im odoljela ni naša glazbena diva Nina Badrić, dok je Severina za sebe odabrala i popularan model s coflekima.

Ako je suditi po trenutnom modnom ukusu zvijezdi, ove godine na mjesto Sophije Webster zasjest će dizajnerica Tamara Mellon i njezine štikle pod nazivom 'Frontline' (u prijevodu prva crta bojišnice) koje koštaju 595 dolara (4.183 kune).

Transparentne trakice na bočnoj strani stvaraju iluziju nagosti na ovim minimalističkim sandalama dok je kožni dio strateški pozicioniran tako da izdužuje nogu, kaže dizajnerica.


Ove štikle zavoljele su i jedne od trenutno najpopularnijih mladih svjetskih trendseterica, manekenka Gigi Hadid i njezina prijateljica Kylie Jenner. Obje su ih krajem prošle godine nosile na dodjeli nagrada AMA i tako nagovijestile vrhunac njihove popularnosti. U galeriji pogledajte kako su ih nosile druge zvijezde.

Mislite li da su ove štikle zaslužile toliku pozornost slavnih dama?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju