Već tjednima na Zarinoj listi besteselera svoje mjesto imaju predivne štikle u boji fuskije koje posebnima čini cvjetni ukras na prednjem dijelu.

Galerija Hit cipele iz Zare s cvjentim ukrasom Štikle iz Zare zapele su za oko mnogim ženama Cipele s cvjetnim detaljem +1 Cipele s cvjetnim detaljem

Salonke od brušene kože imaju šiljasti vrh, otvorene strane i tanku potpeticu visoku 9 i pol centimetara.

Cijena im je 549,90 kuna, a ljubiteljicama klasike svidjet će se činjenica da dolaze i u crnoj boji.

O ovim štiklama pisali smo i ranije i tada smo naše čitateljice zamolili da odaberu sviđaju li im se više one ili Zarine satinirane ružičaste cipele sa svjetlucavom mašnom.

Štikle iz Zare zapele su za oko mnogim ženama Naše čitateljice birale su ljepše štikle između ova dva para (Foto: Zara)

Model s cvjetnim detaljem odnio je nadmoćnu pobjedu pa nas nimalo ne čudi da se već neko vrijeme nalazi među najbolje prodavanim Zarinim prozvodima.

Jer štikle poput ovih savršen su odabir za bilo koje svečanije događanje. Vjerujemo da su za oko zapele i mladenkama koje će sudbonosno "da" izreći u narednim mjesecima, a koje se žele odmaknuti od klasičnijih modela svadbenih cipela u neutralnim nijansama.

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Jelena Rozga u salonkama Manola Blahnika Jelena Rozga u štiklama modne kuće Saint Laurent Jelena Rozga u štiklama modne kuće Gucci +4 Jelena Rozga u salonkama modne kuće Balenciaga

Da su cipele poput ovih sjajan odabir za veliki dan potvrdila je danas i Doris Pinčić koja je bijelo odijelo razigrala štiklama u upečatljivoj boji. Ako biste i vi rado učinili isto, u našoj galeriji pogledajte ove štikle iz svih kuteva. Napominjemo vas da biste se mogli zaljubiti i odmah ih staviti na popis za kupovinu.

Cipele s cvjetnim detaljem Cipele s cvjetnim detaljem (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju