Mnoge žene u ormaru vole imati dobar par štikli koje će, ako nigdje drugdje, nositi u svečanim prigodama.

Galerija Štikle iz Zare zapele su za oko mnogim ženama Cipele s cvjetnim detaljem Cipele s cvjetnim detaljem +3 Cipele s cvjetnim detaljem

Štikle su, naime, dodatak koji svaku kombinaciju podiže na višu razinu. Uz lijepe cipele s visokom potpeticom čak se i traperice i obična majica pretvaraju u uglađenu modnu kombinaciju.

Mnoge žene vole štikle koje se ističu bojom i detaljima. Pomoću njih razigravaju i najjednostavnije modne kombinacije.

Efektne modele štikli na svojim policama redovito ima španjolska Zara, a u trenutnoj ponudi dva para privlače posebnu pozornost i to zahvaljujući boji i ukrasnim detaljima. Mnoge dame zbog ovih štikli imaju slatke brige jer nije nimalo lako izabrati ljepši par.

Prvi model koji izdvajamo su cipele od brušene kože s visokom potpeticom i cvjetnim detaljem u boji fuksije. Radi se o salonkama čiji je prednji dio ukrašen kombiniranim cvjetnim detaljem, a visina pete je 9 i pol centimetara. Njihova cijena je 549,90 kuna, a nalaze se na popisu Zarinih bestselera.

Cipele s cvjetnim detaljem Cipele s cvjetnim detaljem (Foto: Zara)

Drugi model su svijetlo ružičaste cipele od satinirane tkanine s otvorenom petom koje na prednjem dijelu imaju svjetlucavu mašnu. Visina pete je šest centimetara što ih čini privlačnim odabirom čak i za one dame koje nisu ljubiteljice visokih potpetica. Cijena ovih štikli je 599,90 kuna.

Cipele sa svjetlucavom mašnom- 2 Cipele sa svjetlucavom mašnom- 2 (Foto: Zara)

U našoj galeriji na početku teksta možete detaljnije proučiti ova dva modela.

Koje cipele su vama ljepše?

glasova:

Tko zna, možda se za jedne od ovih štikli nađe mjesto i u vašem ormaru, a u našoj anketi možete nam reći i koje su vam ljepše.

Ravne i s umjerenom potpeticom: 15 čizmama do koljena koje ćete obožavati nositi Čizme do koljena imaju vojsku obožavateljica Pull&Bear, 299,90 kn Stradivarius, 279,90 kn +12 Deichmann, 339,98 kn

Odluka neće biti laka, ali jednom kada je donesete dobit ćete štikle zahvaljujući kojima niti jedna modna kombinacija neće ostati neprimijećena.

Cipele s cvjetnim detaljem Cipele s cvjetnim detaljem (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju