Neil J. Rogers tvrdi da je konstruirao štikle koje su udobne za nošenje iako imaju potpeticu u prosjeku od 10 centimetara


Britanski dizajner s losanđelskom adresom Neil J. Rogers napravio je kolekciju štikli koje su udobne za nošenje. Bivši stilist pjevačice Beyonce u svojoj je karijeri odijevao brojne dame iz svijeta slavnih, te uvijek slušao jadikovke zbog neudobnosti cipela.

Upravo zato kreirao je kolekciju cipela u kojima se žene dobro osjećaju. Udobnost štikli jamči inovativna spužvasta guma za jastučiće na stopalima koja je nešto šira od sličnih takvih rješenja u drugim dizajnerskim cipelama.

 

A photo posted by NEIL J. RODGERS (@neiljrodgers) on


Uz to, riječ je o ručno rađenim modelima od najboljih materijala iz male talijanske tvornice koje omogućavaju stopalima da se rašire po potrebi te budu udobne iako su u prosjeku potpetice visoke oko 10 centimetara.

Kada je riječ o samom dizajnu cipele, Neil J. Rogers vjeruje u ono da je više zapravo manje. 'Iskušenje da povećam volumen i dodam ekstra detalj, materijal ili boju je jaka. No jedna od stvari u kojima se razlikujem od drugih je ta da se uspijevam oduprijeti tom porivu.'

Njegovu kolekciju cipele karakteriziraju jednostavne linije, elegantantan dizajn i paleta neutralnih boja. Cijena cipela varira od 4.000 kuna do 7.000 kuna ovisno o modelu, a može se naručiti preko internetske stranice dizajnera.

 

A photo posted by NEIL J. RODGERS (@neiljrodgers) on


 U fotogaleriji pogledajte cipele Neila J. Rodgersa iz ovogodišnje kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju