Nakon lanjske dodjele nagrade Emmy koja se održala virtualnim putem, ove godine zvijezde su ponovno prošetale crvenim tepihom u Los Angelesu. Na 73. izdanju Emmyja brojne dame plijenile su pažnju svojim glamuroznim odjevnim kombinacijama, a jednako upečatljive bile su i štikle koje su nosile.

Dodjela nagrada Emmy televizijskim zvijezdama savršena je prilika da pokažu svoja najbolja modna izdanja, a slavne dame itekako su se potrudile ostaviti dojam za povratak na crveni tepih nakon prošlogodišnje virtualne dodjele. Dizajnerske kreacije upotpunile su jednako impresivnim izborom obuće, većinom vrlo ženstvenim modelima štikli s tankom potpeticom.

Najbolje štikle nosi:

glasova:

Neke od njih rado bismo imale i u vlastitom ormaru poput onih koje nosi Kathryn Hahn, s potpisom Tamare Mellon, suosnivačice luksuzne marke obuće Jimmy Choo koja je osnovala i vlastiti brend obuće. Jako nam se sviđaju i satenske salonke Christian Louboutin koje nosi Catherine Zeta-Jones, kao i fluorescentno žute sandale Kaley Cuoco.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina na crvenom tepihu s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy

Nema sumnje da su zvijezde birale štikle koje će dodatno proljepšati njihovu figuru i čitavu pojavu, a u fotogaleriji na početku teksta pogledajte 10 štikli koje su uspjele zasjeniti i glamurozne haljine s crvenog tepiha nagrada Emmy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju