Dobitnik 17 Grammyja i jedan od omiljenih umjetnika današnjice, Sting, vraća se u Hrvatsku, a održat će poseban koncert u sklopu svoje svjetske turneje u zagrebačkoj Areni 27. svibnja 2024. godine. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. studenog, a mogu se osigurati u sustavu Eventima.

Na pozornici će se Stingu pridružiti njegov naelektrizirani rock-bend kako bi publici pružili dinamičan koncert prožet Stingovim najdražim hitovima koji objedinjuju njegovu slavnu karijeru - i kao člana benda The Police, i kao soloumjetnika.

Koncert će, među bezbroj drugih kultnih pjesama, sadržavati i njegove bezvremenske klasike poput "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle".

Nakon njegovih posljednjih nastupa ugledni britanski magazin The Times prozvao ih je masterclassom, a Stinga vještim umjetnikom. The Telegraph je Stingove koncerte ocijenio kao rijetku poslasticu, dok je The Guardian istaknuo glazbenikovu uzvišenu pop-alkemiju bez premca.

Članovi Stingova Fan Cluba imaju mogućnost osigurati svoje ulaznice prije početka generalne prodaje preko njegove službene stranice www.sting.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. studenog, a mogu se osigurati na svim prodajnima mjestima Eventima, kao i preko online sustava www.eventim.hr.

Sve ostale informacije o turneji i Fan Clubu mogu se pronaći na službenoj stranici www.sting.com.

Sting iduće godine dolazi u Arenu Zagreb Sting iduće godine dolazi u Arenu Zagreb (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju